1Iveta Henzelyová3. kvě 2020V prvom rade upravte stravu: ľahké varené zeleninové jedlá, nie surovázelenina a ovocie! Žiadne citrusy. Obmedziť múku a cukor, žiadne údeniny. Po jedle nepiť, až o hodinu.Čaj: 40 g repík, 30 g nátržník husí, 20 g mäta pieporná, 10 g nechtík, 10 gpamajorán. 1PL na 200 ml vriacej vody, 10 min lúhovať, precediť. Piť predjedlom.Tinktúra zo zemežlče, alebo paliny, horca.Iveta Henzelyova
1jana.feiglova18. čvc 2020Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na tinktúry. Kedy je lepšie ich užívať, pred jedlom, alebo po. Ďakujem...
V prvom rade upravte stravu: ľahké varené zeleninové jedlá, nie surová
zelenina a ovocie! Žiadne citrusy. Obmedziť múku a cukor, žiadne údeniny. Po jedle nepiť, až o hodinu.
Čaj: 40 g repík, 30 g nátržník husí, 20 g mäta pieporná, 10 g nechtík, 10 g
pamajorán. 1PL na 200 ml vriacej vody, 10 min lúhovať, precediť. Piť pred
jedlom.
Tinktúra zo zemežlče, alebo paliny, horca.
Iveta Henzelyova
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na tinktúry. Kedy je lepšie ich užívať, pred jedlom, alebo po. Ďakujem...